ISO 1442:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
28 أغسطس 2023
·
Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method
ملفات الوثيقة ISO 1442:2023
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 1442:2023
This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method.
The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture.
The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 4879:2024
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Quantum computing — Vocabulary
ISO 16502-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Furniture — Assessment of the ignitability of mattresses and upholstered bed bases — Part 1: Ignition source: smouldering cigarette
ISO 13680:2024
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Corrosion-resistant alloy seamless products for use as casing, tubing, coupling stock and accessory material — Technical delivery conditions
ISO 17097:2024
مواصفة قياسية دولية
3-D human body scan data — Methods for the processing of human body scan data